Bedrijfswagens

Bent u op zoek naar een bedrijfswagen of bestelauto? Ook dan bent u bij Van Hooff BV aan het juiste adres. Wat betreft bedrijfswagens zijn wij gespecialiseerd in lichte bedrijfswagens en bestelauto’s tot 3500 kilo.

U kunt bij ons onder meer terecht voor de Mercedes Sprinter, Mercedes Vito, Mercedes Viano, Mercedes Vario, Mercedes Atego en Ford Transit.

Van Hooff BV levert zowel nieuwe als gebruikte bedrijfswagens en bestelauto’s en zorgt er bovendien voor dat uw nieuwe auto volledig naar uw wensen wordt ingericht. De aanpassingen aan uw nieuwe bedrijfswagen of bestelauto worden uitgevoerd op onze eigen (speciaalbouw) carrosserieafdeling.

Ga naar Van Hooff Carrosserie

Dankzij de flexibele samenwerking tussen de twee afdelingen binnen het bedrijf is er voor elke aangekochte bedrijfswagen of bestelauto een passende oplossing mogelijk.

Enkele mogelijke aanpassingen:

– Bedrijfswageninrichting door middel van een ladenkastsysteem
– Lat-om-lat-betimmering, laadvloeren en seperatiewanden
– Stofferingen
– Ombouw van geel naar grijs kenteken
– Inbouw van dubbele cabines
– Inbouw van gordelsystemen
– Bouw van oprijwagens/autotransporters en montage van oprijplaten
– Opbouw van open en gesloten laadbakken
– Bouw van kippers

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar site van Van Hooff Carrosserie.

Van Hooff BV kan ook bij de aankoop van een bedrijfswagen of bestelauto zorgen voor een lease- of financieringsplan op maat.

Wilt u meer informatie over onze bedrijfswagens en bestelauto’s of over onze financieringsmogelijkheden? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling via het telefoonnummer +31 (0)416 38 00 54.